Le Fa'aaogaina Tele ole NK30T Scr Pule Fa'atonu ile Fa'avevela

Le Fa'aaogaina Tele ole NK30T Scr Pule Fa'atonu ile Fa'avevela

Xi'an Noker Electric na auai i le 4th Heat Storage Conference na faia i Changzhou, Saina i le aso 20 o Mati, o le pito sili lea ona maualuga o le alamanuia e teu ai vevela. Xi'an Noker Electric na aumaia a tatou lava atina'e mana pulea ma fa'aliliu taimi oloa e auai. le konafesi.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina malie o le malosi o le la ma le malosi o le matagi, o le auala e faʻafefe ai le malosi fou ua avea ma faʻafitauli e tatau ona tatou mafaufau i ai.I le itu o le teuina o le malosi, eletise eletise teuina inverter ua faʻaaogaina lautele.Ma o loʻo i ai foi i le faagasologa o le faʻaauau pea o le atinaʻeina o tekinolosi e teu ai vevela.O le pule o le eletise na fausia e Xi'an Noker Electric e iai le lelei o le maualuga o le faʻatonuina o le saʻo, faʻamautu ma faʻatuatuaina galuega, ma e iai le tele o faʻaoga i le teuina o le vevela masima.

O tulaga i fafo o se tasi lea o tamaoaiga tele i Saina, lea e faʻateleina ai le faʻaaogaina o suauʻu faʻaletausaga i aso taʻitasi, ma faʻateleina ai le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu.Ona o tulaga i fafo o loʻo siomia e le sami, o tulaga e matua faigata lava i le taumalulu, ma o le taimi lava e maualalo ai le vevela, o le faʻaaogaina o le suauʻu i fafo e faʻalavelaveina, e le gata e le mafai ona faʻaaogaina i le taimi, ae o loʻo i ai foi se gau tele i felauaiga. .

Ona o mafuaʻaga faʻapitoa, o le felauaiga o faʻasalalauga i fafo e manaʻomia ona faia e ala i paipa ma vaʻa.Talu ai o le suauʻu o se vai, o le gaogao o le a poloka ai paipa i le taumalulu, ma o le taimi lava e maualalo ai le vevela, o le a faʻafefeteina le suauu mama.O le mea lea, e tatau ona faia togafitiga faʻasaoina o le vevela faʻamaʻi i luga o paipa suauu i le taumalulu, ma o le suʻeina o le vevela eletise o le fofo sili lea.Xi'an Noker Eletise NK30T fa'asologa manapulee ala i le faʻatonutonuina o suiga o vaega, e mafai ona faʻatonutonu saʻo le gaosiga, faʻamafanafana faʻamafanafanaina o le sone e suʻeina eletise, o se polokalame faʻaoga lelei tele.

Mo talosaga eseese, e mafai e Xi'an Noker Electric ona tu'uina atu ia te oe le fa'atonuga o le vaega, le fa'aogaina o le kolosi, le fa'aogaina o le laina + le fa'atonutonuina o le kolosi ma isi auala fa'atonutonu, fa'atasi ai ma le voltage faifaipea, fa'aauau pea, malosi tumau ma isi faiga fa'atino, e mafai ona fa'afetaui le mana'oga mo le tele o fa'aoga fanua.

Fa'avevela1


Taimi meli: Apr-03-2023